top of page

PREZENTARE

Despre noi

balanta.png

CUM A APĂRUT ANDREEA STĂNESCU LAW OFFICE

Andreea Stanescu Law Office este un birou de avocatura infiintat initial in cadrul Baroului Bucuresti si relocat in Ploiesti in anul 2019. Biroul ofera o gama variată de servicii juridice, cu expertiză extinsă în materie de litigii , dar și în cadrul unor activități complexe de consultanță și negocieri intermediate între companii naționale și multinaționale.

Activitatea cabinetului a început în anul 2018, la inițiativa Av. titular Andreea Stanescu. După o practică de 10 ani în domeniul juridic și cu experiența dobândită în cadrul unor companii de avocatură de renume din Romania, aceasta a decis sa lucreze ca avocat independent, în acord cu propriile sale valori, dând astfel eficiență atributului esențial al avocaturii, acela de profesie liberală. 

ABORDĂM FIECARE SPEȚĂ CU RESPONABILITATE ȘI PROFESIONALISM

În cadrul biroului nostru, spețele sunt abordate cu simț de răspundere și cu profesionalism. Fiecare problemă de drept supusă atenției noastre este analizată cu spirit critic, în scopul identificării soluțiilor optime în rezolvarea problemlor juridice ale clienților noștri. 

 Ascultăm cu atenție situația fiecărui client în parte, pentru că stim că fiecare caz are particularitățile lui, fiecare client este diferit și are nevoie de întreaga atenție a avocatului său. De aceea, în cadrul cabinetului nostru fiecare dosar este pregătit cu aceeași minuțioasă documentare, atât asupra situației faptice cât și asupra normelor de drept aplicabile, pentru a nu lăsa niciun detaliu la întâmplare.

Considerăm că doar prin aplicarea acestor principii putem identifica și uza toate remediile legale existente pentru apărarea drepturilor clienților noștri ori pentru valorificarea interselor acestora.

Considerăm că doar prin aplicarea acestor principii putem identifica și uza toate remediile legale existente pentru apărarea drepturilor clienților noștri ori pentru valorificarea interselor acestora.

Susținem interesele clienților noștri cu pasiune în fata instanțelor de judecata, însă cu aceeași tărie susținem și prevenția. De aceea recomandăm să se apeleze la serviciile noatre pentru a identifica impreună toate modalitatile de preîntâmpinare a evetualelor litigii si chiar de a evita concursul instantelor judecatoresti ori de care ori aceasta este posibil si este in interesul dumneavoastră.

VALORILE CABINETULUI NOSTRU

Enumerăm aici câteva dintre valorile cabinetului nostru:

  • perseverență în soluționarea problemelor clienților, 

  • atenție la detalii și studiu în profunzime al fiecărei spețe, 

  • comunicare eficienta cu clienții noștri,

  • preocupare activă de menținere a unor costuri cât mai reduse pentru clienții nostri,

  • aplicarea cunostințelor temeinice de drept pe particularitățile fiecărei spețe,

  • prioritizarea necesitătilor clientului pentru a găsi soluții optime pentru el, 

  • informare corectă și transparenta referitoare la stadiul fiecărei spețe, precum și la șansele de reușită ale demersurilor juridice ce urmează a fi întreprinse.

bottom of page